Nordic Alarm (ISG Nordic) vidareutvecklar Integral tillsammans med ÅF

Nordic Alarm inleder ett samarbete med teknikkonsultföretaget ÅF för att vidareutveckla Integral till att även fortsättningsvis vara en av den mest driftsäkra och robusta säkerhetslösningen på marknaden.

I samband med Nordic Integral version 7 gjordes en större utveckling av användargränssnittet för operatören och man kan idag kan anpassas gränssnittet samt operatörsmenyerna efter användarens behov och verksamhet. Nu ligger fokus på en ny intelligent systemkomponent:

  • Ny systemkomponent som möjliggör kostnadseffektiva lösningar för enkla och komplexa installationer.
  • Ny framtidssäker utvecklingsmiljö för Integralplattformen
  • Fortsatt robust och driftsäker säkerhetsplattform
  • Utökade kommunikationslösningar för anslutning av andra typer av system
  • Parallell kommunikation mellan systemdelar
  • Helt autonoma säkerhetslösningar utan koppling till någon central servermiljö.

”Att få arbeta tillsammans med ISG Nordic är helt i linje med strategin för ÅF. Inom produktutveckling vill vi agera den förlängda armen för våra kunder. Det gör vi här. ISG Nordic står för kraven och vi designar och levererar produkten. ISG Nordic och dess marknad andas även en slags tillit och robusthet som ÅF med sin långa historik identifierar sig med. Vi ser fram emot att leverera vår första design och fortsättningen i ett längre samarbete”, säger Joonas Castrén på Embedded Systems, ÅF, Technology Division.

Om ISG Nordic

Nordic Alarm har närmare 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Nordic Integral. ISG Systems är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation.

Nordic Alarm och ISG Systems, som båda ingår i Lagercrantz-koncernen, samarbetar tätt under namnet ISG Nordic.

Om ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down