Säkra extrema högriskanläggningar

Vi har genomfört ett stort antal komplexa projekt för uppdragsgivare med högt ställda säkerhetskrav, så som kärnkraftverk, kriminalvård, polis, försvaret, rättspsykiatri, samt känslig industri. Vår teknik, metoder och våra medarbetare har prövats många gånger i praktiken.

Vi har lång erfarenhet av och förståelse för processen kring projektering, planering, genomförande, kontroll och drift av avancerade system höga krav på säkerhet. Vi erbjuder intelligenta säkerhetssystem som integrerar inbrottsskydd, tillträdesskydd, kameraövervakning och personskydd. 

Vi är en av de ledande leverantörerna av säkerhetssystem till kunder med höga säkerhetskrav i kombination med hög kvalitet och driftsäkerhet. Vår utveckling av egna intelligenta produkter har givit oss en unik position på säkerhetsmarknaden för kritisk säkerhet.

Vårt egenutvecklade system INTEGRAL är ett kraftfullt och avancerat integrerat system där all styrning bygger på programvara. Det innebär att vi kan skräddarsy systemet efter en anläggnings förutsättningar, vilket gör systemet mycket flexibelt. 

Anläggningarna är förstås mycket högt säkerhetsklassad, vilket innebär att vi inte kan beskriva vad vi gör.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down