Det vi står för

Det vi vill stå för, sammanfattar vi med begreppet ”Tekniska kreatörer och Härliga människor”. Med det menar vi: var så smart och schysst du bara kan, med våra kunder och med dina kollegor. För då blir resultatet som bäst, och samtidigt utvecklas man och har kul! Smarta och schyssta.

Vi har gjort det här i 30 år nu och i omkring 4 000 projekt. Det är fortfarande lika roligt! Allra roligast är det då vi får dela vår kunskap med våra kunder. Kunder som har ett tydligt mål och vill utvecklas ett steg till. Oavsett om det är en stor eller liten kund. 

För att lyckas skapa lösningar utöver det vanliga och göra skillnad, krävs att vi förstår uppdragsgivarens behov på djupet. Och att kunden har tillräckligt förtroende för oss att dela kunskap om sin verksamhet. Så att vi kan förstå nuläget, utmaningen. Vilka enheter som vi ska integrera och vilken information vi kan dra nytta av. Det handlar om förtroende. Och det måste få ta tid. Insikt och lång sikt!

”Det stora lilla företaget”, brukar vi säga. Med andra ord, med våra 150 Mkr i omsättning och 50 medarbetare, är vi tillräckligt stora att driva utveckling och stora projekt. Och små nog att jobba kundnära, flexibelt och som entreprenörer Vi har dessutom egenutvecklade smarta system för integration och säkerhet, och vi producerar de mest krävande kamerorna själva. Vi har därmed förutsättningar att snabbt skräddarsy för kund. Snabba och skräddarsydda.    

Sist men inte minst, vi tror på den mänskliga faktorn. Utan våra medarbetares engagemang skulle vi inte kunna åstadkomma det lilla extra i varje projekt. Nyfikna att ta reda på förutsättningar. Kreativa att finna lösningar. Engagemang och extra.

Vi ser fram emot och hoppas få hjälpa er att bevaka, skydda och styra! 
För ökad säkerhet, effektivitet och kvalitet.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down