Välkommen medlemmar i Sinfra!

Vi är leverantör av säkerhetslösningar anpassade till den aktuella kunden/verksamhetens säkerhetsbehov. Vi gör hela arbetsprocessen från behovsanalys, projektering, utveckling, leverans, projektledning samt efterföljande service och support – eller de delar som uppdragsgivaren önskar eller aktuell entreprenadform.

Vi har förstått att bland Sinfras medlemmar dels finns många mindre verksamheter och kommuner, dels ett fåtal större med egen kompetens på område. Oavsett ert behov, känn er varmt välkomna att ta del av vår kunskap! Vi har hjälpt många större och mindre kunder med olika behov av säkerhet under drygt 30 år i ungefär 4 000 projekt. Exempelvis tekniska verk, vattenverk, kraftstationer, avfallsanläggningar, trafik/transport, skolor, offentliga platser, och såklart även kontor.

Vi vill här ge en kort introduktion om vad vi kan hjälpa er med och guida dig till rätt person hos oss och rätt lösning för er. Ta väldigt gärna kontakt med vår Kundansvarig Mikael Skålberg, för en första diskussion. Han vet allt om Sinfra avtalet och vad vi kan hjälpa er med. 

Vi hjälper er till mest lämpliga lösning

Som sagt, vi är leverantör av kundanpassade integrerade säkerhetslösningar. Baserat på behovsanalysen, består en säkerhetslösning ofta av flera delar:

  • Olika säkerhetsmoduler för till exempel passer, inbrott, brand, överfall eller kamerabevakningssystem med mera.
  • Överordnat system som binder ihop allt, det vill säga integrerar alla delar till en helhet och in i kundernas verksamhetssystem och/eller kopplar till en bevakningscentral.
  • Smarta videosystem för processövervakning samt integration mot kundens överordnade system i produktionRprocess
  • Specialkameror för krävande miljöer inom industri, t ex kyla/värme, vind, vibrationer,
  • System för att lagra bilder/video och data, samt för enkel åtkomst och analys.
  • Löpande service, support och underhåll, ofta i form av ett serviceavtal.

En säkerhetslösning är ofta en större investering, och då är det viktigt att de ger värdefull ökad säkerhet samt förbättrar arbetsmiljön och är lätt att använda för er era medarbetare. 

Vår filosofi: kunnig, schysst och stabil

Vår filosofi är att jobba mycket kundnära, för att lära känna kundernas verksamhet så bra att vi kan skapa värdefulla lösningar för varje kund. Det gör vi även med offentliga kunder, eller på det sätt ni vill.

ISG Nordic AB omsätter ca 150 Mkr, har 50 medarbetare, verkar i hela landet. Vi är ett helägt dotterbolag till Lagercrantz Group, med ca 1600 medarbetare och 4 miljarder i omsättning. Vi brukar säg att vi ska vara ”tekniska kreatörer och härliga människor” och ”det stora lilla företaget”. Känn dig varmt välkommen till oss på ISG NORDIC! Ta gärna en första spontan kontakt med oss och Mikael Skålberg

Några av våra uppdragsgivare

Vi har funnits i ungefär 30 år och levererat omkring 4 000 projekt. Våra kunder idag är allt ifrån stora verksamheter till mindre, inom såväl offentliga som privata sektorn. Här är några exempel på våra uppdragsgivare.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down