Hålla koll på många människor i publika miljöer

På många mer publika platser finns behov att hålla koll på besökare, för trygghet och säkerhets skull. Det kan röra sig om elever på en stor högskola, ett sjukhus, eller resenärer på en flygplats. Vi har levererat och erbjuder fler olika lösningar för detta.  

Inom området vård och utbildning som oftast bedrivs i publika miljöer, finns en stor bredd av säkerhetsbehov. Det handlar om allt från att skydda patienter, besökare, elever, medarbetare, till att skydda dyra föremål och ibland riskutsatta miljöer. Inom detta område är också integritetsfrågor mycket viktig med hänsyn till patienter, besökare och elever.

För olika kunder har vi skapat många anpassade lösningar. Till exempel har vi levererat trygghetskameror till skolor, i syfte att skapa en trygg miljö för både elever och personal, samt förebyggande av inbrott och skadegörelse. 

En annan lösning är ett inskrivningssystem för högskolor med många elever med stor rörlighet där eleven kan sköta all administration själv utan att tumma på integriteten.

Ytterligare ett område är bevakning av besökare på flygplatser, t ex Arlanda, 

Alla lösningar skapas utifrån en nulägesanalys av situation och behov, där vi balanserar kraven på individers trygghet och tillgångars värden, med kraven på integritet enligt kamerabevakningslagen och GDPR.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down