Bevaka tillgångar på stora områden

Många verksamheter har större öppna områden som kräver skydd och bevakning. Det kan handla om ett inhägnat område där man lagrar material, maskiner och fordon; en avfallsanläggning där det finns värdefullt återvunnet material; kraftstationer, reningsverk eller vattentorn. Ofta handlar det om stora och viktiga värden. För att säkerställa området erbjuder vi olika typer av bevakning – så kallat perimeterskydd – såsom kamerasystem, staketlarm och markradarlösningar.

Den vanligast förekommande säkerhetslösningen i landet är stängsel och traditionella kameror. Svagheten med den är att det blir många fellarm, med höga kostnader för utryckningar och osäkerhet för medarbetare som konsekvens. Vidare, att man då en incident inträffat, saknar bevismaterial. 

Därför erbjuder vi stabilare lösningar som är effektivare, både vad gäller att sänka kostnader och att underlätta arbetet för medarbetarna, samt att ge ett smartare skydd och tydligt bevismaterial. Och att man vet att systemet är i ständig aktiv drift. 

Vi erbjuder också en lösning, där vi på distans kan monitorera samt underhålla systemet.  T ex  att systemet spelar in, har rätt täckningsområde, löpande underhåll etc. Fjärrstyrning med vår lösning FENIX, är mycket säkert och kostnadseffektivt. 

Stabilare lösningar

Inom perimeterskydd har kostnaden för vissa teknologier, t ex radar och värmekameror, gått ner avsevärt under de senaste åren. Samtidigt som sensorer, t ex i en kamera, är mer kraftfulla och kan göra mer avancerad analys direkt och klassificera objekt allt mer. Detta har öppnat upp många nya möjligheter och användningsområden. 

För att tillvarata dessa möjligheter och lösa kunders säkerhetsbehov har vi tagit fram koncept för perimeterskydd baserat på intelligent säkerhetsteknik och artificiell intelligens. De är anpassningsbara för olika kundbehov. 

Vi kombinerar tekniker, laser, radar och videokamera, för att bygga bra perimeterskydd. T ex lasern identifierar rörelser på ett säkert sätt, vilket startar igång kameran, som kan spela in och snabbt visa på skärm direkt i bevakningscentralen.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down