Jobba hos oss

Hej! Kul att du tittade in här för att se hur det är att jobba hos oss! Vi berättar mer om detta på vår Karriärsida.  Där kan du se Lediga tjänster, och läsa om vad vi står för och erbjuder. Varmt välkommen!

Är du en teknisk kreatör och en härlig människa? 

Vad betyder det, kanske du undrar?! Vårt sätt att vara och samarbeta med våra kunder och varandra, kallar vi ”Tekniska kreatörer - Härliga människor”. Med det menar vi: var så schysst och smart du bara kan, med dina kunder och med dina kollegor. För då blir resultatet som bäst, och du och de utvecklas samtidigt och har kul! 

Tror du på den mänskliga faktorn?

Hurdå!? Jo, våra kunder har behov av att bevaka, styra och kontrollera sina processer och tillgångar, värda hundratals miljoner. De vill hitta nya sätt att utveckla, effektivisera, öka kvaliteten, stärka säkerheten eller bidra ännu mer till sina kunder. 

Vi stödjer dem genom att leverera just dessa resultat. Vi använder AI, Machine Learning, avancerad videoteknologi, militär radarteknik, RSA kryptering, mm. Men framförallt använder vi Björn, Mikael, Fredrik, Therese, Claes m fl. Och förhoppningsvis även Dig. 

Vi kallar det ”Mänskliga faktorn”, och den är helt nödvändig för att kunna bidra utöver våra kunders eget kunnande, och skapa lösningar som ger värdefulla resultat. Det krävs en stor portion kunskap, personligt engagemang och nyfikenhet. Och att man jobbar långsiktigt och nära tillsammans. 

Så när du jobbar här hos oss, vill vi att du är, upplevs och gillas som Genuint nyfiken - Tekniskt kreativ - Lätt att jobba med - Tar ett personligt åtagande. Att du levererar kundens önskade resultat – och ibland sådant de inte visste var möjligt!

Om du svarat Ja, kontakta oss direkt

Om du svarat Ja på ovan två frågor, då är du troligen en person som skulle trivas här. Och då vill vi väldigt gärna träffa dig! Om du är nyfiken att vara en del av ett gäng härliga människor och tekniska kreatörer, så hör du av dig direkt. Välkommen till ISG Nordic!

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down