Kurser och utbildning

Övergripande kurser i Integral för operatörer eller samordnare samt kurser i konfiguration och driftsättning av de olika delarna av Integral-systemet.

Grundkurs – Integral

Kursen ger dig en övergripande förståelse för möjligheter med integrerad säkerhet i allmänhet och Integral i synnerhet. Utbildningen blandar teori och praktik kring systemuppbyggnad och funktioner inom larm, passage och kamera. Vi går också igenom begrepp och konkret handhavande där vanliga fel, möjligheter och säkerhetsrutiner får en central roll. Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig till dig som operatör, samordnare eller som på annat sätt behöver få insyn och överblick över hur ett Integral-system fungerar.

Grundkurs – installation av Integral

Kursen vänder sig till dig som behöver grundläggande kunskaper i konfiguration och driftsättning av ingående delar i ett Integral-system. Fokus ligger på installation av framförallt undercentraler, dörrmiljöer och annan ansluten utrustning samt tillhörande konfigurering, felsökning och driftsättning av dessa. Kursen kräver att du har generell vana av installation och teknik där du i din vardag behöver få insyn och överblick över hur det sker i ett Integral system.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down