Teracom väljer Nordic Alarm som teknikpartner för service och underhåll

Teracom har efter en noggrann urvalsprocess gett Nordic Alarm i uppdrag att sköta underhåll och service för anläggningar i Stockholm. Teracom ställde höga krav på kompetens och servicenivå i sin kravbild som Nordic Alarm motsvarade väl på alla relevanta punkter. Nordic Alarm har sedan tidigare levererat kameralösningar till Teracom med god kvalitet vilket bevisat både högt kundfokus och projektförmåga vilket också var en del i bedömningskriterierna. Avtalet omfattar framförallt anläggningar i Stockholm gällande kamera, larm och passage.

”Nordic Alarm har sedan tidigare visat sin förmåga att leverera avancerade lösningar tillsammans med flexibilitet och en hög servicegrad.  Vi är väldigt trygga i vårt val av Nordic Alarm som samarbetspartner för dessa anläggningar” säger Eddy Lindberg, Fastighetdriftansvarig Teracom Sverige.

”Teracom är en kund med höga krav på kompetens och servicenivå vilket vi har sedan tidigare mångårig vana av.Vi är mycket glada för att vi vunnit Teracoms förtroende och hoppas kunna bidra på ett bra sätt tillderas redan framgångsrika affärsverksamhet .” säger Jesper Oikari.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down