Ny version av Nordic Integral

Vi lanserar en uppgraderad version av säkerhetssystemet Nordic Integral.

- ”Vi har förenklat och förbättrat systemet för operatörerna i nära samarbete med våra kunder”, säger Thed Stendahl, Affärsområdeschef för Nordic Alarm.

Denna nya versionen av säkerhetssystemet Nordic Integral 7 har utvecklats för att förbättra säkerhetsarbetet och förenkla för användaren. Användargränssnittet och menyer är uppdaterade och kan anpassas efter användarens behov och verksamhet. Versionen inkluderar även vissa förbättringar av prestanda i både hård- och mjukvara. Andra nya funktioner i säkerhetssystemet Nordic Integral 7 är:

  • Förbättrad sökfunktion i larmlogg
  • Integration mot videosystemet Bosch VMS ver. 7 samt kortläsare från Nexus
  • Stöd för Windows 10 samt SNMP-övervakning

Nordic Integral har använts i många år av verksamheter med behov av flera integrerade säkerhetsfunktioner, såsom skyddsobjekt, industriföretag, fastighetsägare, detaljhandeln, transport och logistik samt kommuner och landsting.
Nordic Integral bygger på öppen teknik och systemet utmärker sig särskilt när det gäller dess driftsäkerhet (hög tillgänglighet).
Systemet är skalbart och omfattar inbrottslarm och passersystem med grafisk presentation av larmen på digitala ritningar av lokalerna.

Nordic Integral integrerar med olika typer av fastighets-, kamera- och säkerhetssystem som organisationer behöver för att skydda personal, materiell och immateriell egendom.
Övervakningen kan ske från en eller flera operatörsplatser.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down