Nordic Integral stöder IDESCO högkvalitativa och energisnåla MIFARE läsare

Nordic Alarms överordnade system Integral har utökat stödet av olika läsare för tillträdeskontroll med IDESCO energisnåla och moderna MIFARE läsare. Stilfull finsk design kombinerat med den allra senaste inom passage teknologi och låg energiförbrukning gör IDESCOs ny läsare till ett attraktivt val för nya läsare i en Integral anläggning. Läsarna är robust byggda för nordiskt klimat med bakgrundsbelysning som standard. De finns i både kvadratisk ”Quattro” och rektangulär ”Slim pin” variant samt stöder de senaste MIFARE standarderna.

Med IDESCO’s läsare ökar valfriheten och utbudet av läsare för Nordic Integral där ofta design, knappsats och funktioner är viktiga parametrar för slutkunden. Driftsäkra läsare med hög säkerhet och stöd för avancerade funktioner är en viktig del för att kunna dra full nytta av möjligheterna som förknippas med ett Integral system.

”Vi har erfarenhet av att samarbeta med IDESCO’s duktiga ingenjörer sedan tidigare med gott resultat och är därför glada att kunna addera deras nya moderna MIFARE läsare till våra Integral lösningar. IDESCO’s energisnåla läsare kommer ge våra kunder möjligheten till det allra senaste inom MIFARE teknologi kombinerat med klassisk finsk design”
säger Claes Hafström, Affärsområdeschef Integral.

”Vi har ett brett sortiment av avancerade läsare för den nordiska marknaden som tillsammans med vår långa erfarenhet gör oss till en logisk samarbetspartner inom accesskontroll, automatisk fordonsidentifiering samt andra industriella och logistiska lösningar. Nordic Alarm och Integral är välkända både för oss och marknaden med högt anseende. Vi är mycket glada för vårt samarbete kring vår nya generation läsare med Nordic Alarm som vi ser komma förstärka vår starka tillväxt på den skandinaviska marknaden”
säger Jens Holmberg, Business manager Scandinavia

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down