Nordic Alarm vald till samarbetspartner för ST1’s tekniksatsning på obemannade stationer

Nordic Alarm har efter en noggrann urvalsprocess vunnit förtroendet som samarbetspartner för tekniklösningen på ST1 obemannade stationer runt om i landet. Lösningen består av kamera och tillträdes kontroll baserat på en innovativ och modern systemdesign som också utnyttjar möjligheterna med dagens IP-teknik fullt ut. Implementationen kommer ske stegvis i etapper och beräknas vara genomförd i sin helhet fram till 2016.

”Nordic Alarm har varit en bra leverantör till oss i många år och vi känner oss trygga i att de både förstår oss som kund och deras kompetens. Nordic Alarm har lyckats komma med en innovativ systemlösning på viktiga säkerhets- och verksamhetsfrågor samt förstår petroleumbranschens verksamhet i praktiken. Affärsanpassad säkerhet och utnyttjande av ny teknik tillsammans med en erfaren leverantör har varit en naturlig grund i valet av lösning för våra obemannade stationer” säger Lars-Ove Andersson, Säkerhetschef ST1.

”Vi är mycket glada att få förtroendet för lösningen och implementation hos ST1 obemannade stationer. Det är alltid roligt och utmanade med kunder som både ställer höga krav och som vill utnyttja möjligheterna i ny teknik, vilket i detta fall blivit extra bra genom konstruktiv samt positiv dialog mellan kund och leverantör. Vi är övertygade om att lösningen kommer ge mycket affärsnytta och trygga säkerhet i många år framåt för ST1” säger Mattias Gustafsson, Projektledare.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down