Johannes Ahlgren ny försäljningschef

Vi är glada att meddela att Johannes Ahlgren har tillträtt som ny Försäljningschef i vårt bolag.

 

Johannes kommer närmast från Eagle Eye Networks i rollen som Försäljningschef för Norden/Baltikum. Innan dess som Försäljningschef/Team Leader på Hatteland Technology och dess föregångare Svensk Säkerhetsvideo.

"Jag är väldigt nöjd med att Johannes valt att börja hos oss, säger Jonas Malmgren VD. Vi har växt stabilt i snitt 15 procent per år de senaste fem åren, och det vill vi fortsätta göra. Johannes erfarenhet och kompetens kommer att vara värdefull för oss i både kundrelationer och vårt produktutvecklingsarbete. För oss som innovativ Integratör, är det viktigt med närhet till kund för att kunna leverera kreativa tekniska lösningar"

Jonas Malmgren, porträtt

"Jag ser fram emot att arbeta i ett framgångsrikt företag som ISG Nordic. Det jag fastnade för är medarbetarnas förmåga att skapa kundunika lösningar för kunderna. Att med kompetens och engagemang ”gå den där extra milen” för att hitta värdefulla lösningar. Jag fram emot att fortsätta det arbetet med våra Kundansvariga och Tekniska specialister och samtidigt bygga många nya förtroendefulla relationer med våra kunder." säger Johannes Ahlgren.

Mer information

Vänligen kontakta:

Om ISG Nordic AB

ISG Nordic AB är en sammanslagning 2021 av ISG Systems AB och Nordic Alarm AB med mer än 30 års erfarenhet och omkring 4 000 levererade uppdrag. Bolaget omsätter ca 250 Mkr, har 60 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Lagercrantz Group, med ca 2 600 medarbetare och 7,7 miljarder i omsättning.   

ISG Nordic AB hjälper företag och organisationer att skydda tillgångar och människor, detektera trafikflöden, samt automatisera industriprocesser. Allt för att öka säkerheten, effektiviteten och kvaliteten i uppdragsgivarnas verksamhet.

Vi är specialister på kundanpassade integrerade lösningar, där avancerade kamera/video/radar samt säkerhetssystem används.

Vi gör hela arbetsprocessen från behovsanalys, projektering, utveckling, leverans samt uppföljning och drift – eller de delar som uppdragsgivaren önskar.  

Vår filosofi för samarbete kallar vi ”tekniska kreatörer och härliga människor”. Med det menar vi att jobba mycket kundnära, för att lära känna kundernas verksamhet så bra att vi kan skapa något värdefullt för varje kund.

Våra kunder finns inom både offentliga och privata sektorn. Allt ifrån kärnkraftsindustri, kriminalvård, polis, vård och utbildning, till infrastruktur, industri, handel, fastighet/kontor och kultur.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down