ISG System (ISG Nordic) levererar en anpassad kameralösning till GKN Aerospace

ISG Systems (ISG Nordic) har implementerat ett nytt kamerasystem som består av en Milestoneplattform som är uppbyggd för att kunna hantera in- och utpassering på ett effektivt sätt.

ISG Nordic har byggt egna drivrutiner och systemlösningar med hjälp av tillgängliga SDK och API:er från Milestone för att skapa en mer anpassad lösning för kunden. Operatörer använder joystick för styrning av rörliga kameror och här har styrning av vissa befintliga rörliga kameror kopplats in med hjälp av protokollomvandlare utvecklade av ISG Nordic.

Om GKN Aerospace

GKN Aerospace, som tidigare hette Volvo Aero, ingår idag i industrikoncernen GKN plc. GKN Aerospace är en ledande underleverantör av flygplans- och flygmotorstrukturer, landningsställ, elsystem, kabinfönster och eftermarknadsservice. GKN levererar produkter och tjänster till en mängd civila och militära flygplan, motorleverantörer och andra underleverantörer.

Om ISG Nordic

ISG Systems är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation.

Nordic Alarm har över 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Nordic Integral.

Nordic Alarm och ISG Systems, som båda ingår i Lagercrantz-koncernen, samarbetar tätt under namnet ISG Nordic.
Läs mer på www.nordicalarm.se samt www.isg.se

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down