Bredare erbjudande när ISG Systems och Nordic Alarm samordnar verksamheterna

Från den 1 februari 2016 samordnas två av Sveriges mest framträdande systemintegratörer med specialisering inom integrerade säkerhetssystem, digital bildhantering, intelligent video, inbrottslarm och passersystem.

ISG Systems AB och Nordic Alarm AB, två bolag tillhörande Lagercrantz Group, har djup och lång erfarenhet inom sina respektive specialområden samtidigt som båda har stark förankring i systemintegration.

– Det är inte bara den ökade styrkan som är anledningen till att vi samordnar våra verksamheter. Bredden i det gemensamma erbjudandet blir dessutom betydligt mer intressant för marknaden, säger Thomas Lilja VD på ISG Systems AB.

– I och med den här samordningen ser vi ett flertal nya områden där vi kan erbjuda kunderna en breddad expertis inom teknisk säkerhet och kamerasystem såväl för mindre leveranser som stora infrastrukturprojekt, adderar Mikael Hägglöf, VD på Nordic Alarm.

För förbättrad flexibilitet och servicegrad byggs styrka inför framtiden genom att integrera interna funktioner såsom som inköp, utveckling, logistik, lager, ekonomi och ledning. Gentemot marknaden kommer de två bolagen fortsätta att agera som fristående enheter med sina respektive varumärken.

Hämta pressmeddelandet som pdf.

Om ISG Nordic

ISG Systems är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation.

Nordic Alarm har över 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Nordic Integral.

Nordic Alarm och ISG Systems, som båda ingår i Lagercrantz-koncernen, samarbetar tätt under namnet ISG Nordic. Läs mer på www.nordicalarm.se samt www.isg.se

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down