Vi söker en Systemspecialist – en Teknisk kreatör

Vi söker en Systemspecialist – eller teknisk kreatör som vi säger – med intresse för komplexa säkerhetstekniska lösningar. Vi söker dig som vill arbeta med marknadens häftigaste säkerhetssystem hos våra kunder som främst är myndigheter, kommuner och större företag. Och vill vara en del av och stärka upp vårt gäng med härliga människor.

Rollen som Systemspecialist hos oss på ISG NORDIC innebär ett stort ansvar och arbete till stor del på plats hos våra kunder. Vi ser du har erfarenhet av att arbeta med säkerhetslösningar eller driftsättning/svagströmsinstallationer men även kunskap i moderna IT system

Rollen erbjuder en flexibilitet och ett stort ansvar som förutsätter ett stort personligt driv. En stor del av arbete utförs på plats hos kund, men supporthjälp & driftsättning service kan även till viss del utföras på distans. 

Våra kunder finns över hela landet men du kommer främst arbeta i den södra delen av Sverige från Östergötland och söder ut vilket innebär att om du är rätt person kan du utgå hemifrån och fördel bo i Småland eller Västergötland. Arbetet kommer till stor del innebära resor och övernattningar då vissa av våra kunder har så höga säkerhetskrav att distansarbete ej är möjligt.

Du ansvarar för att driftsätta, underhålla samt utveckla våra kunders lösningar med utgångspunkt från våra integrerade säkerhetssystem som ofta är en kombination av larmsystem, passersystem, CCTV system, olika typer av kommunikationslösningar kopplade mot olika typer av IT system. Vilket innebär att man får förmånen mer att jobba med marknadens mest avancerade system i respektive område och integrationerna mellan dessa.

En viktig del är även kvalitetssäkra vår leverans och utbilda våra kunder men även kollegor och samarbetspartner. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Arbetet är för dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla ditt yrkeskunnande.

Din kompetens

Vi tror att du har en bakgrund som tekniker/driftsättare samt mycket goda kunskaper att hantera komplexa system. Du är riktigt teknisk med känsla för komplexa lösningar med mycket goda nätverks- och datakunskaper, vana att arbeta med klienter och servrar samt olika typer av databaser. 

  • Hög teknisk kompetens som du är stolt över och vill utveckla.
  • Gymnasieutbildning, gärna inom Teknik, IT, El-tele, gärna med någon eftergymnasial påbyggnad
  • Erfarenhet av svagströmsinstallationer
  • Mycket goda kunskaper inom IT, nätverk, samt kunskap om SQL och servermiljö.
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Din inställning och sätt att vara är lika viktig: Vi vill att du gillar att bemöta och serva kunder. Att du vill dem väl och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntan. Detsamma med dina arbetskompisar. 

Kolla gärna in vår hemsida och läs Om oss och Jobba hos oss. Om du efter att ha läst det känner ”Så där är ju jag”, då söker du jobbet direkt!

Välkommen till ISG Nordic.

Webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den accepterar du detta.  Integritetspolicy

crosschevron-down